485.000 €

Venda/Ref. P-4608 Vallirana

1/29
m2

262,16

hab.

8

ext.

SI

terr.

SI

DESCRIPCIÓ

2 VIVIENDES DE 4 HABITACIONS AMB TERRAZA

En aquest espectacular habitatge a 4 vents trobaràs espais amb dimensions generoses, on poder ambientar-t'ho al teu gust i experimentar sensacions úniques. Ideal per a viure 2 famílies!!

Des del carrer, trobem una terrassa amb accés a l'entrada principal de la casa (a peu de carrer). En el seu interior, trobarem un amplíssim saló menjador amb xemeneia i grans finestrals, cuina office, 5 habitacions dobles super espaioses i 2 banys complets, que fàcilment, es podria incorporar 1 d'ells a 1 de les habitacions per a convertir-la en suite.

En la segona planta, trobem una àmplia cuina lluminosa amb vista i sortida a la terrassa, on serà un plaer preparar els teus plats preferits, actualment no està moblada, però està alicatada i té realitzada totes les instal·lacions perquè puguis decorar-la al teu gust. També veurem un altre saló menjador, 1 bany complet i 3 habitacions dobles (1 d'elles tipus suite amb un preciós bany).

I a l'estiu,.. . qui va dir calor? Llança't a donar-te un bon capbussó en la seva piscina privada.

Producte exclusiu del grup APIALIA. Despeses i impostos no inclosos en el preu.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA