236.000 €

Venda/Ref. CG-11 Castellbell, Sant Feliu de Llobregat

1/12
m2

71

hab.

3

ascen.

Si

ext.

SI

terr.

SI

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 135 27
F
G

DESCRIPCIÓ

Preciós habitatge situat al carrer Joan XXIII de Sant Feliu de Llobregat, amb una ubicació excel·lent i àmplia oferta de comerços tradicionals, restauració, col·legis, equipaments esportius i serveis que permeten cobrir les necessitats diàries.

A escassos metres, té l'estació del tren. Adif està executant les obres pel soterrament del ferrocarril i l'eliminació del pas a nivell.

És un barri molt tranquil per a gaudir d'una agradable vida en família, tenint totes les comoditats de la ciutat, però un entorn més relaxat.

Compta amb una superfície de 65m² i és molt lluminós. La seva distribució consta de 3 habitacions (1 doble i 2 individuals), saló amb sortida a un assolellat balcó, bany amb plat de dutxa completament reformat, una funcional cuina amb plaques de cocció de granit i safareig integrat com a espai extra.

En quant a les qualitats, destaquem el seu terra de fusta, fusteria exterior d'alumini, campana extractora de disseny… i disposa d'aire condicionat perquè la teva estada sigui d'allò més confortable.

Immoble exclusiu del grup APIALIA. Despeses i impostos no inclosos.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA