236.000 €

Venda/Ref. S-4649 Santa Eulàlia, L'Hospitalet

1/20
m2

86

hab.

3

ascen.

Si

ext.

Si

terr.

Si

DESCRIPCIÓ

Descobreix aquest ampli pis de 88 m² que es caracteritza pel seu disseny lluminós i acollidor, aprofitant al màxim la llum natural per a crear un ambient càlid!

Les tres habitacions ofereixen un generós espai per a allotjar a una família còmodament, oferint privacitat i comoditat en cadascuna d'elles.

La cuina està completament equipada amb tots els electrodomèstics necessaris per a satisfer les teves necessitats culinàries. Amb un disseny funcional i ampli espai d'emmagatzematge.

A més, el saló menjador, ampli i lluminós amb sortida a balcó, és perfecte per a relaxar-se i gaudir de moments especials amb els teus sers estimats.

Un dels punts destacats d'aquest pis és el seu balcó, que ofereix una vista privilegiada de l'església de Santa Eulalia d'Hospitalet. Imagina gaudir d'un cafè al matí o relaxar-te al final del dia mentre et delectes amb l'encantadora vista d'aquesta icònica església.

Viure enfront de l'església de Santa Eulalia et brinda una ubicació privilegiada en el cor de la comunitat, amb tots els serveis necessaris al teu abast. Gaudeix de la tranquil·litat de viure prop d'un lloc històric i culturalment rellevant.

L'orientació sud del pis garanteix una il·luminació natural excepcional durant tot el dia, creant un ambient acollidor en tots els espais. A més, en els dies assolellats, podràs sentir l'agradable brisa que acompanya la ubicació.

No esperis més per a descobrir-ho!

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: habitatge.gencat.cat/.../comprar-habitatge

NOVA CERCA