410.000 €

Venda/Ref. AG2190_002049-38 Santa Eulàlia, L'Hospitalet

1/19
m2

110

hab.

3

ascen.

Si

ext.

Si

terr.

Si

DESCRIPCIÓ

DESCOBREIX LA LLAR DELS TEUS SOMNIS EN AQUEST IMPRESSIONANT HABITATGE DE RECENT CONSTRUCCIÓ AMB TERRASSA!

Magnífica Promoció Exclusiva. Habitatge de 3 dormitoris i 2 banys en la planta 3 d'una finca de recent construcció. Amb excel·lents acabats i una terrassa de 53m2 a nivell, aquesta llar és l'elecció perfecta per a aquells que busquen comoditat i estil a la ciutat.

L'edifici compta amb un ascensor d'alta capacitat per a 8 persones i plaça d'aparcament en la mateixa finca, la qual cosa t'assegura la comoditat i la tranquil·litat que necessites. La cuina completament equipada i el bon nivell d'aïllament acústic, et permetran gaudir de la vida a casa al màxim.

A més, la seva excel·lent ubicació et permetrà estar prop del centre comercial Gran Via 2 i de la Plaça Europa, envoltat de supermercats, escoles, instituts, el CAP i la Ciutat de la Justícia. Molt ben comunicat amb els principals mitjans de transport públic (Metre L9-10; Ferrocarrils Catalans i diverses línies d'autobusos).

Producte exclusiu del grup APIALIA.

Despeses i impostos no inclosos en el preu.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: habitatge.gencat.cat/.../comprar-habitatge

NOVA CERCA