246.000 €

Venda/Ref. 260424 Santa Eulàlia, L'Hospitalet

1/21
m2

70

hab.

4

ascen.

SI

ext.

SI

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 132 27
F
G

DESCRIPCIÓ

EN UNA DE LES ZONES MÉS EXCLUSIVES DE SANTA EULALIA, trobaràs aquest meravellós pis de 4 dormitoris (2 dobles), amb cuina office ben conservada que dona sortida al safareig, bany complet actualitzat de 4 peces amb dutxa i mampara, a més d'un lluminós saló menjador exterior a un ampli i tranquil pati d'illa.

L'habitatge es troba a la tercera planta d'una finca amb ascensor i està en perfecte estat per a entrar-hi a viure.

La seva excel·lent ubicació, en el cor mateix de Santa Eulàlia, al costat del mercat i el metro, molt proper al CC Gran Via 2, la Ciutat Judicial i la Plaça Europa, farà la teva vida més còmoda, ja que disposaràs de tota mena de comerços, serveis i xarxa de transport públic en els seus voltants.

Si t'agrada moure't amb cotxe, tens a la teva disposició l'opció de comprar a part, una plaça de pàrquing per a cotxe gran (mesures: 3,43 x 4,51 mts), perquè no perdis ni un segon del teu temps buscant aparcament!

Producte exclusiu del grup APIALIA

Despeses i impostos no inclosos en el preu

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA