175.000 €

Venda/Ref. LH-243057 Bellvitge, L'Hospitalet

1/20
m2

72

hab.

3

ascen.

SI

ext.

SI

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 210 44
F
G

DESCRIPCIÓ

Aquest habitatge és tan lluminós, que necessitaràs ulleres de sol per a no enlluernar-te! Ubicada a una 7na. planta real en una finca amb ascensor, amb un toc personal, modern, llesta per a entrar-hi a viure.

Accedim al seu interior per un rebedor que ens dona pas a un saló menjador ampli, càlid i amb molta llum natural. Des del menjador accedim a una fantàstica cuina reformada i ampliada amb la galeria, la qual ens dona sensació d'amplitud i més lloc per a magatzematge. El passadís distribuïdor ens permet separar la zona de dia amb la de nit i descans. , bany reformat amb plat de dutxa, 3 dormitoris (2 dobles i 1 individual) tots ells exteriors al carrer i amb una llum impressionant durant tot el dia.

Paviment de parquet, excepte bany i cuina. Finestres d'alumini oscil·lobatent tipus climalit, portes de fusta, aire condicionat i calefacció a gas per radiadors.

El barri disposa de moltes zones verdes, tot tipus de serveis i comerços, i una excel·lent xarxa de comunicacions.

No et quedis sol veient fotos, i contacta'ns per a veure-ho!

Producte exclusiu del grup APIALIA. Despeses i impostos no inclosos en el preu

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA