390.000 €

Venda/Ref. 8656 Sant Josep, L'Hospitalet

1/50
m2

180

hab.

3

ext.

SI

terr.

SI

DESCRIPCIÓ

PEÇA EXCLUSIVA, ÚNICA EN LA ZONA!

Et presentem aquest increïble habitatge en planta baixa-dúplex, amb accés directe des del carrer, acabat de reformar. L’ESTRENARÀS TU!!

Situat en el centre de L'Hospitalet, envoltat de tots els serveis que puguis imaginar al teu abast, mercat, biblioteca, zona d'oci, tot tipus de comerços, col·legis, zones verdes, restauració, proper al CC La Farga, i a escassos metres del Metro L1 Rambla Just Oliveras.

180m² construïts amb 3 habitacions (1 d'elles suite). En planta baixa, es troba el safareig, 1 aseo i una espectacular cuina-menjador de 31m² connectat amb la primera planta a través d'una preciosa escala de disseny, dotant d'amplitud l'habitatge. En planta primera, es troba el gran saló, 1 habitació suite amb bany, 2 habitacions més i un tercer bany. Aquí també trobaràs una zona de despatx.

Va ser construïda amb acabats de disseny d’alta qualitat, parquet, sistema de climatització de aerotèrmia de gran estalvi energètic.

És l'habitatge perfecte que sempre vas imaginar. No miris més revistes de decoració i vine a veure-ho abans que ho gaudeixi un altre!

Producte exclusiu del grup APIALIA. Despeses i impostos no inclosos.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA