194.520 €

Venda/Ref. 266412 Sant Josep, L'Hospitalet

1/15
m2

76

hab.

3

ascen.

Si

ext.

Si

terr.

Si

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 165 35
F
G

DESCRIPCIÓ

Ampli i lluminós pis al costat de la Biblioteca Tecla Sala! Aquest espaiós habitatge compta amb 4 dormitoris, 3 d'ells dobles, la qual cosa la converteix en la llar perfecta per a una família nombrosa. El saló menjador és ampli i compta amb sortida a un balcó exterior, perfecte per a gaudir de les vistes i de l'aire fresc. La cuina ha estat actualitzada i compta amb una galeria amb sortida a l'exterior. El bany també ha estat actualitzat i compta amb una dutxa moderna.

L'habitatge està situat en una zona privilegiada de L'Hospitalet, al costat de l'Av. Josep Tarradellas i el poliesportiu municipal. A més, a molt pocs minuts del metre de la Torrassa, per la qual cosa t'assegurem una excel·lent connexió amb els principals serveis, comerços i transports de la zona.

La propietat és alta i compta amb ascensor, la qual cosa la fa molt còmoda i accessible. A més, està en perfecte estat de conservació i llista per a entrar a viure, però també és ideal per a deixar-la al teu gust.

No et perdis aquesta oportunitat i contacta'ns per a visitar-ho"

Immoble exclusiu del grup APIALIA. Despeses i impostos no inclosos.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: habitatge.gencat.cat/.../comprar-habitatge

NOVA CERCA