101.000 €

Venda/Ref. x-4615 Pubilla Cases, L'Hospitalet

1/33
m2

189

terr.

SI

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C 31
D 151
E
F
G

DESCRIPCIÓ

En la part més tranquil·la del carrer Simancas, trobaràs aquest MAGNÍFIC LOCAL COMERCIAL DE 2 PLANTES ON PODRÀS POSAR-TE EN ACCIÓ I REALITZAR AQUELLA ACTIVITAT QUE SEMPRE HAVIES SOMIAT!

Des de la planta baixa (a peu de carrer) accediràs a l'interior del local, un ampli espai totalment diàfan, que et permetrà aparcar els teus vehicles comercials ja que disposa de gual.

En el seu interior, trobaràs un lavabo en perfecte estat de conservació, 1 traster de 3,92 m² i accés a un pati interior d'ús privatiu de 2,32 m² que, a través de la finestra que té, li proporciona lluminositat i ventilació a la part més profunda del local.

A través d'una escala situada al final del local, accedim a la planta altell, on hi han 2 estances independents de 12,54 i 12,56 m², ideals per a fer les tasques més administratives de manera alegre, ja que 1 d'elles és exterior a un pati obert, amb el que es pot realitzar qualsevol activitat aprofitant l'agradable llum natural.

Envoltat de tot tipus de comerços i serveis.

Vene a veure-ho i comença a projectar el Projecte de la teva Vida!

Producte exclusiu del grup APIALIA. Despeses i impostos no inclosos

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA