159.500 €

Venda/Ref. N-4618 Pubilla Cases, L'Hospitalet

1/18
m2

74

hab.

3

ascen.

Si

ext.

Si

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 45
F 178
G

DESCRIPCIÓ

Comença a imaginar la llar on sempre vas somiar viure.

En aquest meravellós àtic, ara tens l'oportunitat d'adaptar-lo totalment al teu gust i necessitats, canviant tota la seva distribució i escollint materials que et proporcionin aquesta caloreta de llar còmode i confortable.

Actualment disposa de 3 habitacions (de les quals 2 són dobles), un saló menjador molt assolellat, una àmplia cuina independent amb sortida a safareig, bany complet amb 4 peces.

Situat en una finca amb ascensor, gaudeix de gran lluminositat i sol tot el dia en tenir totes les peces exteriors amb orientació sud-oest.

Es troba en una zona tranquil·la, envoltada de tota mena de comerços, serveis, col·legis, zones esportives, centres de salut, i el més important, amb una excel·lent xarxa de transport públic (L1, L5 i diverses línies d'autobusos), molt proper al Centre Comercial Finestrelles.

No deixis escapar aquesta excel·lent oportunitat i comença a viure com sempre has desitjat! Despeses i impostos no inclosos en el preu Producte exclusiu de la xarxa APIALIA."

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: habitatge.gencat.cat/.../comprar-habitatge

NOVA CERCA