195.000 €

Venda/Ref. FCLUA Pubilla Cases, L'Hospitalet

1/26
m2

99

hab.

3

ascen.

SI

ext.

SI

terr.

SI

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 207 47
F
G

DESCRIPCIÓ

Et presentem aquest habitatge de 99 m² on tindràs la facilitat de guardar totes les coses que són importants per a tu, i t'oblidaràs de la frasecita ". I ara,.. . on guardo això"

En el seu interior trobaràs 3 habitacions grans, ampli saló menjador exterior al carrer, espaiosa cuina equipada amb safareig, bany complet, gran rebedor que divideix la zona de dia i de nit, a més, el seu balcó interior et permetrà col·locar una taula amb cadires on podràs gaudir dels teus àpats preferits i moments de desconnexió.

L'habitatge és exterior al carrer i té ascensor privat fins a l'interior de l'habitatge.

Compta amb acabats com són: fusteria d'alumini, terra de gres i aire condicionat. Es troba totalment reformada per a entrar a viure.

Situada en un carrer per als vianants, que proporciona tranquil·litat a l'habitatge. La zona està super ben comunicada, al costat de tots els comerços i serveis i a un pas del transport públic.

Habitatge exclusiu del grup APIALIA

Despeses i impostos no inclosos en el preu de venda

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA