145.000 €

Venda/Ref. C-4622 Pubilla Cases, L'Hospitalet

1/24
m2

50

hab.

2

ascen.

Si

ext.

Si

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 149 31
F
G

DESCRIPCIÓ

Habitatge exterior reformat en finca amb ascensor, en el qual la finestra del dormitori principal deixés apuntar el sol des de primera hora, prou com per a despertar-te de bon humor, arribar en dos passos fins a un espaiós bany i d'aquí a l'àmplia cuina office equipada, tot sense encendre ni una llum ni despertar a ningú.

En el qual tinguessis no una, sinó dues habitacions grans, un saló-menjador que, sense ser enorme, dona per a fer-se uns bons selfies en família, posar el llit d'un Chihuahua o d'un Dogo sense problemes.

Situat en una primera planta d'una finca tranquil·la amb veïns de tota la vida i a tan sols uns escassos minuts de l'estació de metro L5- Pubilla Casas, trambaix i del Centre Comercial Finestrelles.

T'ho estàs imaginant? I què et fa sentir, papallones en l'estómac o ganes de continuar buscant?

Perquè si la resposta són papallones, crida'ns ara mateix i reserva una visita, que els pisos com aquest no són per a indecisos.

No esperis i veuen a veure-ho, és el teu pis!

Producte exclusiu del grup APIALIA

Despeses i impostos no inclosos en el preu.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: habitatge.gencat.cat/.../comprar-habitatge

NOVA CERCA