429.500 €

Venda/Ref. 262945 Gran Via Sud, L'Hospitalet

1/28
m2

155

hab.

4

ascen.

SI

ext.

SI

terr.

SI

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 48
F 231
G

DESCRIPCIÓ

Aquest habitatge és una propietat, no té connexió.És a dir, és bonica, fins i tot seductora.Però està incompleta. Li faltes TU!

AL COSTAT DEL CC GRAN VIA 2, trobaràs aquest meravellós habitatge que gaudeix de molta llum natural i sol, ja que compta amb una terrassa exterior de 30 m² amb vistes clares que envolta totes les seves estances.

Distribuïda en 4 habitacions totes exteriors, amb armaris encastats (2 dobles), 2 banys (1 en suite), impressionant cuina office amb accés a una terrassa exterior i gran saló menjador independent de 33 m².

L´habitatge té molta llum natural i sol, disposa de terra de parquet, fusteria d´alumini, calefacció per radiadors de gas natural i aire condicionat amb bomba de calor per conductes.

L´habitatge té molt bona distribució i està en perfecte estat PER ENTRAR A VIURE.

En una finca jove amb 2 ASCENSORS en perfecte estat de conservació.Situada en una zona tranquil·la en un dels barris residencials preferits per aquells que busquen un lloc tranquil per viure, molt propera al Centre Comercial Gran Via 2, Plaça Cerdà Ciutat Judicial i envoltada de comerços, centres mèdics, col·legis i altres serveis.

Molt ben comunicada per mitjans de transports públics (Metro L10 Sud – Ciutat de la Justícia, FGC – Ildefons Cerdà i diverses Línies d'autobusos: L70, L72, L80, L86, L94, L95, N15, N16, N17, N18).Molt a prop dels accessos a Rondes, al centre de Barcelona i l'aeroport.

Aquest habitatge està esperant conèixer-te! Contacta'ns, estarem encantades de mostrar-te-la.

Producte exclusiu del grup APIALIA.Despeses i impostos no inclosos en el preu."

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA