126.000 €

Venda/Ref. 259066 Gran Via Sud, L'Hospitalet

1/17
m2

72

hab.

3

ext.

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E
F 53
G 272

DESCRIPCIÓ

Alguna vegada vas somiar amb construir-te el teu palau? Jugar amb els colors, estil vintage o minimalista, construir tot de cop o anar fent-ho a poc a poc a mesura que vas gaudint d'ell i detectant què és el que més t'agradaria.

IMAGINACIÓ AL PODER. Comença a construir el teu nou repte aquí!

Al costat del CC. GRAN VIA 2, trobaràs aquest habitatge de 3 dormitoris (1 doble), cuina office, saló menjador amb grans finestrals, bany i cuina office.

L'ampli habitatge íntegrament a reformar, gaudeix de molta llum natural i sol tot el dia. A més, tens infinites possibilitats de redistribuir-la i deixar-la al teu gust, tant que t'enamorarà!

La seva ubicació és excel·lent, en una zona envoltada de tota mena de comerços, serveis i transports, al costat de la Ciutat de la Justícia, FFCC, Metre L10 i L9.

No deixis escapar aquesta oportunitat!

Producte exclusiu del grup APIALIA

Despeses i impostos no inclosos

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA