185.000 €

Venda/Ref. 263466 Florida, L'Hospitalet

1/14
m2

61

hab.

3

ascen.

SI

ext.

SI

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 186 35
F
G

DESCRIPCIÓ

…. I ES VA FER REALITAT!!!

Quant temps fa que estaves buscant un pis que fós…? Tranquil, totalment reformat, super lluminós, acollidor, amb ascensor, i el millor de tot, a un preu assequible!!

ARA POT SER TEU!!

Al costat del mercat del Torrent Gornal, trobaràs aquest meravellós habitatge reformat íntegrament amb un gust exquisit i una distribució ideal.

En el seu interior, podràs gaudir dels seus 3 dormitoris exteriors (1 doble), impecable cuina equipada, bany amb plat de dutxa i saló independent exterior amb vistes obertes. Va ser reformat amb materials de gran qualitat com a fusteria exterior d'alumini, calefacció per radiadors, aire condicionat i terra de grés (tipus parquet).

La seva ubicació és ideal al tindre una gran varietat de serveis i comerços en els seus voltants, a un pas de l'estació de metro Torrassa i diverses línies d'autobusos. Vine a veure-ho abans de que desaparegui!!

Immoble exclusiu del grup APIALIA. Despeses i impostos no inclosos.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA