180.285 €

Venda/Ref. FCCAN Can Serra, L'Hospitalet

1/24
m2

79

hab.

3

ascen.

SI

ext.

Si

terr.

Si

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 200 42
F
G

DESCRIPCIÓ

Tenim la casa perfecta per a tu! Aquesta fantàstica propietat es troba en el barri de Ca Serra i compta amb una distribució ideal per a fer realitat totes les teves idees i projectes.

La casa consta de 3 habitacions àmplies, la qual cosa la converteix en una llar ideal per a famílies. A més, el saló-menjador és un espai lluminós i acollidor amb sortida a un balcó exterior al carrer que aporta molta llum natural a tot l'habitatge. La cuina compta amb una galeria i el bany és complet, la qual cosa fa d'aquesta propietat un habitatge complet i funcional.

Encara que necessita reformes, la qualitat de la construcció i la seva distribució són ideals per a crear la llar que sempre has somiat. La finca és àmplia, està ben conservada i compta amb ascensor, la qual cosa et permetrà viure amb la tranquil·litat i comoditat que necessites. A més, està situada en una zona tranquil·la però a un pas dels principals comerços i serveis, com a supermercats, col·legis i cafeteries.

No deixis passar l'oportunitat de viure en una fantàstica zona i de crear la llar que sempre has volgut. Veuen a visitar-la!

Despeses i impostos no inclosos en el preu.

Immoble exclusiu del grup Apialia.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: habitatge.gencat.cat/.../comprar-habitatge

NOVA CERCA