259.922 €

Venda/Ref. FCLOR La Plana, Esplugues de Ll.

1/14
m2

74

hab.

4

ascen.

SI

ext.

Si

terr.

Si

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 186 39
F
G

DESCRIPCIÓ

FINQUES ALZINA, t'ofereix aquest magnífic habitatge amb balcó en finca amb ASCENSOR d'obra vista, amb edificació de gran qualitat i molt ben conservada.Situada a la zona de LA PLANA d'Esplugues de Llobregat, al carrer de vianants tranquil.A pocs metres del Mercadona, centre mèdic, mercat, escoles, parcs i tota mena de serveis de qualitat per al seu benestar.

L'habitatge disposa de 4 habitacions (una matrimonial i 3 individuals), ampli saló menjador amb sortida a balcó exterior al carrer, cuina equipada amb galeria (possibilitat de fer cuina americana), bany complet amb banyera, terra de gres i fusteria d'alumini blanc.TOT MOLT BEN CONSERVAT.Molt bé comunicada per transports públics (tram i diverses línies d'autobusos).

Immoble exclusiu del grup APIALIA.Despeses i impostos no inclosos

Us oferim un assessorament integral, personalitzat i us facilitem les gestions per a l'obtenció de la vostra hipoteca.No cobrem el comprador.

Si vols conèixer el valor del teu habitatge, ho fem SENSE COMPROMÍS NI COST."

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: habitatge.gencat.cat/.../comprar-habitatge

NOVA CERCA