150.000 €

Venda/Ref. X-4613 Can Vidalet, Esplugues de Ll.

1/23
m2

167,72

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D 174 34
E
F
G

DESCRIPCIÓ

Aprofita l'afluència de persones que atreu la zona i monta el teu negoci just enfront del Centre Comercial FINESTRELLES.

Ara pots dur a terme i desenvolupar el negoci que sempre has somiat, en aquest magnífic Local Comercial que t'aporta infinites possibilitats per l'amplitud dels seus espais i la seva accessibilitat a la Ronda de Dalt o través de la xarxa de transport públic.

Treu-li partit al seu gran aparador i mostra-li als teus clients tot el bo que tens preparat per a ells!!

Una vegada dins, disposaràs de 167,72 m² diàfans, on podràs treure a relluir tota la teva creativitat i gaudir fent el que més t'agrada.

Quan arribi l'hora del teu descans, només hauràs de prémer el botó, i la seva persiana elèctrica es tancarà sense cap esforç.

Com es troba situat en una àmplia rotonda, et resultarà super còmode parar i realitzar la càrrega i descàrrega del que necessitis.

No deixis que altres compleixin els seus somnis per tu, i posa't en ACCIÓ!!

Producte exclusiu del grup APIALIA. Despeses i impostos no inclosos

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA