368.000 €

Venda/Ref. M-4646 Cubelles

1/50
hab.

5

ext.

Si

terr.

Si

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E
F
G 409 86

DESCRIPCIÓ

"VIU EN UN PARADÍS PRIVAT AL COSTAT DE LA MAR I LA MUNTANYA EN AQUESTA BELLA PROPIETAT ESQUINERA A TRES CARRERS".

SITUADA A LA URBANITZACIÓ "LA GAVIOTA".

Quant fa que somies amb viure al costat de la mar i la muntanya? Una vida tranquil·la, on pugui visitar-te la família, on compartir aquests moments únics a la terrassa que triïs, la que gaudeix d'una ombra refrescant a l'estiu, la que et dona aquest raig desitjat de sol a l'hivern, la que t'encanta per les vistes o en la qual gaudeixes d'aquesta merescuda intimitat sota la llum de la lluna plena, tens totes les opcions.

Podràs celebrar l'aniversari amb els amics gaudint d'aquesta deliciosa barbacoa, acompanyada d'una bona amanida de tomàquets, dels quals fan olor de veritat, acabats d'agafar del teu desitjat hort, on a més tens els fruiters que ofereixen aquestes delicioses fruites que ens omplen d'energia.

Què tens convidats? Disposes de 5 dormitoris matrimonials on poder allotjar-los i poder viure aquests moments que recordessis en la teva memòria per molts anys que passin.

Només quedar dir que aquesta meravellosa llar, situat en la petita població de Cubelles, gaudeix d'una situació immillorable, on pots anar a peu a les 3 grans superfícies que conviuen en la zona, a la platja a gaudir d'un magnifico bany en les càlides aigües de la mar en la seva costa daurada, a l'estació de tren, a la parada del bus directe a Barcelona i a l'aeroport.

La teva casa moblada i equipada perquè aquesta gran il·lusió de començar una nova vida estigui a un petit pas si es fes realitat, Quines esperes? Crida'm i te la mostro.

Despeses i imposats electrodomèstics no inclosos en el preu.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: habitatge.gencat.cat/.../comprar-habitatge

NOVA CERCA