329.000 €

Venda/Ref. DCORDEL77 Cornellà de Llobregat

1/21
hab.

3

ascen.

Si

ext.

Si

terr.

Si

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D 79
E 125
F
G

DESCRIPCIÓ

PER A ENTRAR A VIURE!

Tenim l'àtic dúplex que estàs buscant a Cornellà de Llobregat.

Aquest meravellós apartament està situat en una zona privilegiada, prop dels transports públics, per la qual cosa tindràs una excel·lent connexió amb la ciutat de Barcelona.

L'àtic dúplex està totalment moblat i equipat perquè puguis mudar-te immediatament i gaudir de totes les comoditats que t'ofereix. A més, és un apartament molt assolellat i lluminós, la qual cosa et permetrà gaudir d'una vista impressionant des de l'àmplia terrassa amb vista al passeig i a Barcelona.

Una de les característiques més interessants d'aquest àtic és que en la part superior es pot fer un bany addicional amb el que tindríem una suite amb terrassa-solarium, ideal per a gaudir de moments de relax i desconnexió en la teva pròpia llar.

En definitiva, aquest àtic dúplex és una oportunitat única que no pots deixar passar si estàs buscant una llar en una zona privilegiada i amb totes les comoditats que necessites. No ho dubtis més i contacta'ns per a concertar una visita!

Producte exclusiu del grup apialia

despeses i impostos no inclosos en el preu.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: habitatge.gencat.cat/.../comprar-habitatge

NOVA CERCA