310.000 €

Venda/Ref. HOUSECAT-MARIA ROS Fontsanta, Cornellà de Llobregat

1/28
m2

86

hab.

3

ascen.

Si

ext.

Si

terr.

Si

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 161 34
F
G

DESCRIPCIÓ

AQUEST ÉS LA LLAR QUE HAS ESTAT BUSCANT! Situada en la zona de Fontsanta, a un minut de la Ctra. de Sant Joan Despí i a pocs minuts de la parada del trambaix T1 i T2, i de diverses línies d'autobús, envoltada de tots els serveis necessaris.

Aquesta propietat ha estat totalment reformada amb una meticulosa cura i una atenció minuciosa, assegurant que puguis gaudir de la teva nova llar sense preocupacions ni inconvenients.

En entrar a la casa, et rebrà un ampli i lluminós saló, decorat amb un estil modern i sofisticat. Els grans finestrals de la sala permeten l'entrada de llum natural, creant una sensació d'amplitud i harmonia. Compta amb dues àmplies habitacions i una tercera individual. A més, disposa d'un traster privat i d'un pati privat, de 10,67 m², al qual s'accedeix directament des de l'ampli saló-menjador de 23,35 m². La cuina espaiosa i equipada, és el somni de qualsevol cuiner, amb electrodomèstics d'última generació i un espai dissenyat per a la funcionalitat i el confort.

A més, compta amb una fantàstica zona comunitària amb una piscina gran, que és el lloc perfecte per a donar-te un capbussó en els dies calorosos d'estiu.

Producte exclusiu del grup APIALIA

Despeses i impostos no inclosos en el preu.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: habitatge.gencat.cat/.../comprar-habitatge

NOVA CERCA