VOCACIÓ DE SERVEI I TRACTE DE PROXIMITAT

Finques Alzina neix al març de 1994, amb tres socis fundadors: Manuel Merino, Fèlix Castán i Núria Rodríguez. Després de 15 anys i després de la crisi del 2008, és Núria la que es manté i roman al capdavant de l'oficina situada en la mateixa plaça Alzina, just davant on es troben actualment les noves instal·lacions.

Van ser temps difícils per al sector immobiliari. Es canvien les formes, s'adapten, es reinventen i avui es continua treballant al servei dels clients, amb més força que mai.

Finques Alzina S.L., és avui en resum un projecte carregat d'energia, la passió d'aconseguir que cada família tingui una llar i cada llar una família, o un mitjà de vida. 

Vetllem per la teva inversió, amb un assessorament adaptat a cada necessitat, és la missió que tenim l'orgull de complir.

La nostra labor diària, va més enllà d'un conjunt de serveis, és l'atenció personalitzada, pròxima i plena d'il·lusió, la qual cosa ens caracteritza.

EQUIP

NÚRIA RODRÍGUEZ

CEO

Mestra consolidada com a Agent de la Propietat Immobiliària, amb gairebé 30 anys d'experiència guiant als seus clients.

La seva mentalitat d'avanç converteix el camí en emoció.
La seva vida i passió defineixen a Finques Alzina.

MERCÈ SÁNCHEZ

ADMINISTRADORA

Gairebé una dècada dedicada a l'administració d'immobles, solucionant de forma àgil i eficaç les incidències diaries, imprimeixen excel·lència al seu treball.

JORDI RODRÍGUEZ

ASSESSOR IMMOBILIARI DE LLOGUER

Serietat, caràcter i una llarga experiència en la gestió de lloguers, proporcionen tant a propietaris com inquilins el pacte ideal.

Cordialitat i simpatia amb els nostres clients.

M. CARMEN CABALLERO

ASSESSORA I GESTORA EN VENDES

Més de 17 anys treballant en el sector immobiliari, tant en la compra com en la venda.

Afecte, dedicació i constància en el tracte amb les persones, caracteritzen el seu treball diari.

GUILLERMO

COMERCIAL

Comercial de reciente incorporación.

MANUELA CABALLERO

SERVEI DE NETEJA

Cada setmana, ens facilita que el nostre entorn sigui agradable, saludable i el més òptim per a realitzar les nostres labors i rebre als nostres clients com es mereixen.

MISSIÓ

Som un equip humà, que s'apassiona, perquè els nostres clients poden complir el somni d'aconseguir una llar, un mitjà de vida, o una rendibilitat...

Acompanyant-los de la mà en un camí per descobrir, en el qual li oferim una experiència professional emocionant, demostrada des de 1994 i un assessorament personalitzat adaptat a les seves necessitats.

VISIÓ

La teva immobiliària líder en el Barcelonès i Baix Llobregat. Present i futur en constant evolució amb els temps, a prop de tu, amb gran il·lusió.

VALORS

Amb les valuoses aportacions de cada membre del nostre equip hem aconseguit formar part d'alguna cosa, som un tot.

Honestedat en el tracte personal i transparència en els interessos econòmics.

Ètica en el treball i en les accions, responsabilitat i compromís.

Empatia, proximitat, familiaritat i calidesa amb els nostres empleats, clients i proveïdors.

Eficiència, eficàcia i efectivitat en la gestió, utilitzant els principals recursos tecnològics, projectant innovació i qualitat.

Entusiasme i autenticitat en tot el que fem, creixent i millorant constantment.