1.000 €

Lloguer/Ref. Z-4629 Pubilla Cases, L'Hospitalet

1/44
m2

90

hab.

3

ascen.

SI

ext.

SI

terr.

SI

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E
F
G 291 61

DESCRIPCIÓ

El pis és força ampli i compta amb una distribució molt funcional. A més de les tres habitacions, compta amb un bany complet amb banyera i un lavabo amb rentamans i WC, cosa que és molt convenient per quan es tenen visites o quan diverses persones necessiten utilitzar els serveis alhora.

La cuina és un dels punts forts de l'habitatge, ja que és molt gran, amb una gran quantitat d'armaris i espai d'emmagatzematge, així com un taulell per cuinar. A més, té accés directe a una galeria, la qual cosa és molt pràctic per tenir un espai addicional per guardar utensilis de neteja o roba.

El saló també és molt ampli i lluminós, gràcies als seus grans finestrals que donen al balcó, on es pot gaudir d'una agradable vista a l'exterior. Aquest balcó és prou gran per posar una taula i cadires, per la qual cosa és ideal per gaudir d'àpats a l'aire lliure o simplement relaxar-vos en un dia assolellat.

L'immoble es troba en perfecte estat de conservació, amb terres de marbre a la majoria de les estances, a excepció de la cuina i els banys, que estan enrajolats amb rajoles de gres. Les portes interiors són de fusta de sapel·li, cosa que li dóna un aspecte càlid i acollidor a la vivenda.

Pel que fa a les instal·lacions, l'immoble compta amb dos aires condicionats, calefacció i gas natural, cosa que garanteix una temperatura agradable durant tot l'any. Les finestres són d'alumini amb doble vidre, cosa que contribueix a un major aïllament acústic i tèrmic.

En resum, l'immoble de lloguer a Hospitalet de Llobregat és una excel·lent opció per als que busquen un habitatge ample, lluminós i en perfecte estat de conservació, amb totes les comoditats necessàries per a una vida còmoda i confortable.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: habitatge.gencat.cat/.../comprar-habitatge

NOVA CERCA