1.100 €

Lloguer/Ref. Z-4616 Sants - Montjuïc / La Bordeta, Barcelona

1/42
m2

82

hab.

3

ascen.

SI

ext.

SI

terr.

SI

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 212 44
F
G

DESCRIPCIÓ

Fantàstic pis super lluminós a estrenar situat en un carrer tranquil, però molt ben comunicat per la seva proximitat a la Gran Via dels CC. , envoltat de tota mena de comerços, serveis, zones verdes i una excel·lent xarxa de transport públic.

L'immoble està distribuït en 3 habitacions (1 doble), gran saló menjador amb sortida a un ampli balcó exterior al carrer, bany de 3 peces amb plat de dutxa recentment reformat i completa cuina equipada amb sortida al safareig.

Els acabats, com són terra de parquet, calefacció a gas per radiadors, portes de faig, fusteria exterior d'alumini i porta blindada, aporten a l'immoble una agradable sensació de confortabilitat.

Gaudeix de molta llum tot el dia, ja que diverses de les seves estades són exteriors al carrer.

Està situat en una 2a planta real, d'un edifici d'obra vista amb ascensor, vídeo porter i accés al vestíbul a través d'una doble porta de seguretat.

T'animes a veure-ho?

Immoble exclusiu del grup APIALIA. Despeses i impostos no inclosos

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA